Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

06
febr.

A kör bezárul

Írta: honfi. Beküldve Főcikkek

xmtalolb 03 01 20180206 1462987505Kedves olvasóink, mi is nekikezdünk a 2018-as évnek, és ott kezdjük, ahol múlt év végén abbahagytuk: Lucas Bishop eredettörténetével, illetve annak a lezárásával.
Ahogyan azt sokan tudjátok, idén nagyobb mennyiségben fognak megjelenni Marvel képregények, és ez az oldalunkat is érinteni fogja majd. Hogy hogyan és mennyire, az még bizonytalan, addig is jó szórakozást a mai frissítéshez!