Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

17
okt.

Csapatmunka

Írta: honfi. Beküldve Főcikkek

the immortal iron fist 020-000 20171017 1304275790Az elmúlt részek során Dannynek egész ütős kis csapatot sikerült maga köré gyűjteni. És segítsége is lesz minden segítségre, hiszen az ellensége ezúttal minden fronton támad, és nem nyugszik, amíg el nem éri a célját. Az előző etap íróhoz nem könnyű feladat felérni, de a mai rész csattanója után talán nem marad kétség senkiben, hogy sikerült nekik.
Jó szórakozást a mai részhez!